Coaching bij burnout in Arnhem

Als burnout coach in Arnhem zie ik verscheidene situaties voorbijkomen. Elke situatie, probleem of oorzaak is anders. Iets wat bijna iedereen ervaart is een hoge mate van stress, om welke reden dan ook. Vooral wanneer je langdurig wordt blootgesteld aan deze hoeveelheid stress ligt een burn out op de loer. Er zijn verschillende klachten die je zult ervaren. Kan jij je vinden in klachten zoals piekeren, slecht slapen, prikkelbaar zijn of het hebben van een gejaagd gevoel? Dan kan het zijn dat je een burn out hebt of dat je overspannenheid ernstige vormen begint aan te nemen.

Hoe kan ik je helpen bij een burnout in Arnhem?

AltraVista gelooft in de aanwezigheid van drie belangrijke onderdelen, die in balans dienen te zijn. Het gaat hierbij om ‘Werk’, ‘Leven’ en ‘Welzijn’. Is één van deze pijlers uit balans, dan zal je dit merken. Tijdens burnout coaching in Utrecht gaan we aan de slag met deze onderdelen. Hoe komt het dat je zo’n hoge mate van stress ervaart? Voel je je (over)verantwoordelijk voor je werk, in het dagelijks leven of voor het geluk van iemand anders? Of ben je erg perfectionistisch en straf je jezelf wanneer je iets niet naar je eigen maatstaven hebt uitgevoerd? Dan is het tijd om een stress en burnout coach in Arnhem in te schakelen.

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Ik, Berend Tiemersma, help je graag en weet de vinger op de zere plek te leggen. Ergens zijn bepaalde patronen ontstaan, die vervolgens obstakels zijn geworden. Van jouw obstakels maken we een springplank, zodat je eindelijk écht kunt leven. Misschien zijn we nog wel even onderweg voordat we dat hebben bereikt, maar dat hoef je in ieder geval niet alleen te doen. Ik help je hier graag bij. Ben je benieuwd of mijn werkwijze in het geval van burnout coaching in Arnhem bij je past? Bel mij gerust op 0653 610 795.

Laten we samen jouw droom waarmaken.

DOWNLOAD GRATIS BOEK

Het is altijd weer een verrassing hoe zich al tijdens de eerste sessie talent openbaart dat lang heeft gesluimerd, maar dan ineens de dageraad vormt van een ontwikkeling die een nieuwe levensfase inluidt. Het doet goed mensen te mogen begeleiden naar succes op hun nieuwe pad.

Ik kan ook jou helpen. Meld je aan voor een telefonische kennismaking. Deze eerste stap naar een gevoel van voldoening en vrijheid is gratis.

JA, IK WIL EEN GRATIS KENNISMAKING
Eindelijk leven!

Zet nu je eerste stap naar het ultieme gevoel van vrijheid.

MEER INFORMATIE

Wat klanten zeggen

Ik was in twee maanden uit een burn-out De mediawereld is soms net een bassin met haaien. Zelf ben ik beslist niet op mijn mondje gevallen en echt wel opgewassen tegen managers die willen snoeien waar het niet handig is.
Lees meer >>
EvB