Coaching bij burnout in Utrecht

Kan ik als stress- en burnout coach in Utrecht iets voor jou betekenen? Wanneer je langdurig bent blootgesteld aan stress kan je in een burn out raken. Je bent moe, uitgeput en zou het liefst in bed blijven liggen. Misschien doe je dit ondertussen al en kom je haast niet meer onder de mensen, behalve als je het gevoel hebt dat het écht moet. Kan je het absoluut niet meer opbrengen om naar je werk te gaan en blijf je inmiddels thuis? Als stress en burnout coach in Utrecht sta ik je bij.

Heb je te maken met chronische stress? Of zijn er bepaalde veranderingen in je leven geweest waardoor je geheel uitgeblust bent? Wanneer je merkt dat je niet meer goed kunt functioneren in het dagelijks leven en op je werk en je psychische klachten ondervindt, kan stress en burnout coaching in Utrecht voor verandering zorgen. AltraVista werkt met de volgende pijlers:

 • Werk
 • Leven
 • Welzijn

Wanneer is burnout coaching in Utrecht iets voor jou?

Is één van de bovenstaande onderdelen in je leven uit balans, dan zul je waarschijnlijk op meerdere vlakken problemen ondervinden. Met behulp van stress- en burnout coaching in Utrecht kijken we naar de herkomst van je problemen. Voel je je erg verantwoordelijk of zelfs oververantwoordelijk voor iets waar je eigenlijk geen of nauwelijks invloed op hebt? Je voelt je misschien wel machteloos, omdat je als het ware aan de zijlijn staat mee te kijken. Dit kan een grote invloed hebben op je stressniveau. Bij een burnout kan je de volgende klachten ondervinden:

 • Piekeren: je maalt enorm
 • Slecht slapen, nachtenlang wakker liggen of moeilijk in slaap komen
 • Je bent prikkelbaar en springt gauw uit je vel
 • Je ervaart een gejaagd gevoel. Je hebt het gevoel dat je ‘moet’
 • Je huilt makkelijk en soms weet je niet eens waarom.
 • Je hebt moeite met drukte om je heen. Het benauwt je en je wilt je het liefst terugtrekken
 • Je ervaart een gespannen gevoel. Je hebt het idee dat je constant onder druk staat.
 • Je hebt nergens zin in. Zelfs de was opvouwen is al een te grote moeite.
 • Concentratieproblemen. Je kunt je moeilijk concentreren en bent supersnel afgeleid
 • Je kunt dingen slecht onthouden en merkt dat je belangrijke dingen vergeet.

Contact met jouw burnout coach in Utrecht

Herken je jezelf in één van de bovenstaande punten? Dan help ik je graag met burnout coaching in Utrecht. Samen gaan we kijken naar de oorzaak van je klachten en maken we van jouw obstakels de springplank naar vrijheid en ontspanning. Ben je benieuwd of ik bij je pas als coach? Neem dan gerust contact met me op via 0653 610 795. Ik help je graag.

Laten we samen jouw droom waarmaken.

DOWNLOAD GRATIS BOEK

Het is altijd weer een verrassing hoe zich al tijdens de eerste sessie talent openbaart dat lang heeft gesluimerd, maar dan ineens de dageraad vormt van een ontwikkeling die een nieuwe levensfase inluidt. Het doet goed mensen te mogen begeleiden naar succes op hun nieuwe pad.

Ik kan ook jou helpen. Meld je aan voor een telefonische kennismaking. Deze eerste stap naar een gevoel van voldoening en vrijheid is gratis.

JA, IK WIL EEN GRATIS KENNISMAKING
Eindelijk leven!

Zet nu je eerste stap naar het ultieme gevoel van vrijheid.

MEER INFORMATIE

Wat klanten zeggen

Ik was in twee maanden uit een burn-out De mediawereld is soms net een bassin met haaien. Zelf ben ik beslist niet op mijn mondje gevallen en echt wel opgewassen tegen managers die willen snoeien waar het niet handig is.
Lees meer >>
EvB