Contact met AltraVista Consultancy is stoppen met piekeren.

Neem via deze pagina contact met mij op voor vragen of het maken van een afspraak. Als inspiratiecoach en persoonlijk assistent help ik je de balans in Werk, Leven en Welzijn te herstellen tijdens of na een ingrijpende gebeurtenis.

Waarom mensen kiezen voor AltraVista

De reden waarom mensen contact met mij opnemen is heel divers. Het kan bijvoorbeeld gaan om zaken als een nieuwe impuls indien je op zoek bent naar verandering en je leven een nieuwe wending wilt geven, loopbaanbegeleiding, re-integratie of zorg bij verlies en rouw om niet alleen de draad te hoeven oppakken. Ik heb een methode ontwikkeld om snel tot de kern te komen van wat er speelt en mij gemakkelijk in te leven in jouw situatie.

Praktische combi voor ondernemers

Ondernemers vinden in mij een rendement assistent die gemakkelijk zaken regelt waar ze zelf niet aan toekomen, terwijl hun medewerkers leren zelfsturend te worden binnen een inspirerende werksfeer.

Werkgebied

Cliënten komen van oudsher uit het hele land, maar het werkgebied bestrijkt vooral de provincie Gelderland, Utrecht , Overijssel en Noord-Brabant. Desgewenst kan een afspraak worden gemaakt op een coachingslocatie bij jou in de buurt.

Contactgegevens

Bel me of vul hieronder je gegevens en vraag in. Dan krijg je zo spoedig mogelijk een persoonlijk antwoord per e-mail. Of ik bel je desgewenst voor een afspraak, zoals het op de desbetreffende pagina van de website staat.

Met vriendelijke groet,
Berend Tiemersma

Voornaam (*)

Achternaam (*)

Emailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Onderwerp
Wil je een afspraak maken?Zal ik je bellen?Of heb je een andere vraag?

Jouw vraag

 Succes heeft vier letters: DOEN!
Goethe

ALGEMENE INFORMATIE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

AltraVista Consultancy
Chopinlaan 30
6865 EW Doorwerth

026 3333 013 | 0653 610 795
info@altravista.nl 
www.altravista.nl

KvK 09080399
BTW NL173217266B01
Bank IBAN NL36 SNSB 0940 5964 82