Loopbaancoach in Arnhem

Lijkt het je iets om een loopbaancoach in Arnhem in te schakelen? Merk je dat je niet gelukkig bent in je huidige loopbaan en ga je elke dag met tegenzin aan de slag? Weet je niet welke kant je op wilt en denk je erover na om een andere weg te bewandelen? Dan kan loopbaanbegeleiding in Arnhem een goede optie zijn. Misschien is het wel een droom om voor jezelf te beginnen en eindelijk van je hobby je werk te maken. Of lijkt het je toch prettig om de zekerheid van een vaste baan te behouden en binnen je huidige baan een aantal wijzigingen te doen, waardoor je het plezier terugvindt. Het hervinden van je werkplezier kan soms al door kleine aanpassingen te doen.

Loopbaancoach-Berend

Wat kan ik als loopbaancoach in Arnhem voor jou betekenen?

Als loopbaancoach in Arnhem weet ik de vinger op de zere plek te leggen. Dit lukt doorgaans vrij snel, waardoor we relatief weinig tijd aan het probleem hoeven te besteden. Van obstakels maken we namelijk een springplank naar jouw wensen, dromen en ideeën. Wellicht dat je een talent kunt benutten waarvan je tot op heden nog geen gebruik hebt gemaakt. Loopbaanbegeleiding in Arnhem geeft je de nodige handvaten en nieuwe inzichten om te kunnen doen wat jij écht wilt.

Benieuwd of loopbaancoaching in Arnhem iets voor jou is?

AltraVista staat voor drie pijlers: Werk, Leven en Welzijn. Is één onderdeel hiervan niet van in balans, dan zul je dit merken in je werk of in je thuissituatie. Wil je samen met mij aan de slag? Neem gerust eens telefonisch contact op om te ervaren of mijn werkwijze als loopbaancoach in Arnhem bij je past. Je kunt mij bereiken via telefoonnummer 0653 610 795. Onze sessies kunnen in mijn praktijk te Doorwerth plaatsvinden of op een geschikte locatie bij jou in de buurt.

Laten we samen jouw droom waarmaken.

DOWNLOAD GRATIS BOEK

Het is altijd weer een verrassing hoe zich al tijdens de eerste sessie talent openbaart dat lang heeft gesluimerd, maar dan ineens de dageraad vormt van een ontwikkeling die een nieuwe levensfase inluidt. Het doet goed mensen te mogen begeleiden naar succes op hun nieuwe pad.

Ik kan ook jou helpen. Meld je aan voor een telefonische kennismaking. Deze eerste stap naar een gevoel van voldoening en vrijheid is gratis.

JA, IK WIL EEN GRATIS KENNISMAKING
Loopbaancoach die jou begrijpt en inspireert…

om eindelijk te gaan doen wat jou voldoening geeft!

MEER INFORMATIE

Wat klanten zeggen

Ik was in twee maanden uit een burn-out De mediawereld is soms net een bassin met haaien. Zelf ben ik beslist niet op mijn mondje gevallen en echt wel opgewassen tegen managers die willen snoeien waar het niet handig is.
Lees meer >>
EvB