Loopbaancoaching in Nijmegen bij AltraVista

Wil je een loopbaancoach in Nijmegen inschakelen? AltraVista staat voor je klaar. Misschien ben je niet meer tevreden in je huidige werkkring en denk je erover na om een nieuwe weg te bewandelen. Of ben je je baan kwijtgeraakt en weet je niet precies welke kant je op moet. Twijfel je of je werk nog wel bij je past? Merk je dat je geen voldoening meer uit je werk kunt halen? Dan kan loopbaanbegeleiding bij AltraVista je helpen om je toekomst een nieuwe impuls te geven.

Hoe gaat loopbaanbegeleiding in Nijmegen in zijn werk?

AltraVista helpt jou bij het herstellen van de balans tussen Werk, Leven en Welzijn. Ben je in je Werk niet in balans, dan kan dit gevolgen hebben voor je Leven en Welzijn. Als loopbaancoach in Nijmegen help ik je bij het vinden van de reden(en) waarom je geen plezier meer hebt in je huidige loopbaan. Wil je een geheel nieuwe weg in slaan, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Zo kan ik je helpen je talenten te ontwikkelen, zodat je tot inzicht komt wat je het liefste doet. Zo kan je jouw talenten benutten. Wil je ook (bijna) nooit meer met tegenzin naar je werk? Daar kan loopbaanbegeleiding in Nijmegen zeker toe bijdragen.

Loopbaancoach-Berend

Waar kan ik je als loopbaancoach in Nijmegen bij helpen?

Tijdens loopbaancoaching in Nijmegen gaan we onder andere aan de slag met hoe je jezelf onder de aandacht kan brengen bij potentiële werkgevers en/of opdrachtgevers. Misschien wil je wel graag voor jezelf beginnen en heb je altijd al van een eigen onderneming gedroomd. AltraVista helpt je graag deze droom uit te laten komen, zodat je elke dag met plezier aan de slag gaat.

Contact

Ben je benieuwd of ik bij je pas als loopbaancoach in Nijmegen? Neem gerust telefonisch contact met me op via 0653 610 795.

Laten we samen jouw droom waarmaken.

DOWNLOAD GRATIS BOEK

Het is altijd weer een verrassing hoe zich al tijdens de eerste sessie talent openbaart dat lang heeft gesluimerd, maar dan ineens de dageraad vormt van een ontwikkeling die een nieuwe levensfase inluidt. Het doet goed mensen te mogen begeleiden naar succes op hun nieuwe pad.

Ik kan ook jou helpen. Meld je aan voor een telefonische kennismaking. Deze eerste stap naar een gevoel van voldoening en vrijheid is gratis.

JA, IK WIL EEN GRATIS KENNISMAKING
Eindelijk doen wat jij wilt…

…nieuwe impuls voor Werk, Leven en Welzijn.

MEER INFORMATIE

Wat klanten zeggen

Ik was in twee maanden uit een burn-out De mediawereld is soms net een bassin met haaien. Zelf ben ik beslist niet op mijn mondje gevallen en echt wel opgewassen tegen managers die willen snoeien waar het niet handig is.
Lees meer >>
EvB