Loopbaancoach en loopbaanbegeleiding in Utrecht

Wil je weten wat ik als loopbaancoach in Utrecht voor je kan betekenen? AltraVista biedt jou persoonlijke begeleiding bij het (her)vinden van de balans tussen Werk, Leven en Welzijn. Daarbij is het belangrijk dat je in het dagelijks leven iets doet waar je gelukkig van wordt. Werk je momenteel ergens en lukt het je nog niet om het beste van jezelf te laten zien? Ben je benieuwd of het starten van een onderneming iets voor je is? Voor loopbaanbegeleiding in Utrecht ben je bij AltraVista aan het juiste adres.

Wanneer is loopbaancoaching in Utrecht iets voor jou?

Misschien heeft er een reorganisatie plaatsgevonden en is je baan weggevallen. Of merk je dat je niet gelukkig bent op je huidige werkplek en denk je erover na om je beroep niet langer uit te oefenen. Als loopbaancoach in Utrecht kan ik me gemakkelijk verplaatsen in jouw beleving. Samen kijken we naar de oorzaak van je twijfels over je loopbaan. Wat zijn de pijnpunten en obstakels waar je tegenaan loopt? Hoe kan je bepaalde gedachten positief ombuigen? Wellicht dat nieuwe inzichten ervoor zorgen dat je jouw plezier in je huidige loopbaan hervindt.

Loopbaancoach-Berend

Loopbaanbegeleiding in Utrecht leidt vaak tot nieuwe inzichten

AltraVista weet je vernieuwde inzichten te geven, zodat je erachter komt wat je graag doet. Samen gaan we aan de slag met hetgeen waar je goed in bent. Zijn er talenten waar je nog geen gebruik van maakt? Wellicht dat je deze talenten nog efficiënter kunt benutten. Vervolgens weet je met welke talenten je aan de slag kunt, maar hoe kom je nou onder de aandacht bij toekomstige opdrachtgevers? Ik help je graag.

Wil je weten wat ik als loopbaancoach in Utrecht voor je kan betekenen?

Loopbaancoaching kan in mijn praktijk te Doorwerth plaatsvinden of op een rustige locatie of bij jou in de buurt. Wil je weten of ik, als loopbaancoach in Utrecht, bij je pas? Neem gerust contact met me op. Je kan mij telefonisch bereiken op 0653 610 795.

Laten we samen jouw droom waarmaken.

DOWNLOAD GRATIS BOEK

Het is altijd weer een verrassing hoe zich al tijdens de eerste sessie talent openbaart dat lang heeft gesluimerd, maar dan ineens de dageraad vormt van een ontwikkeling die een nieuwe levensfase inluidt. Het doet goed mensen te mogen begeleiden naar succes op hun nieuwe pad.

Ik kan ook jou helpen. Meld je aan voor een telefonische kennismaking. Deze eerste stap naar een gevoel van voldoening en vrijheid is gratis.

JA, IK WIL EEN GRATIS KENNISMAKING
Nieuwe impuls voor je loopbaan!

Laat mij je inspireren om de voldoening te vinden die je zoekt.

MEER INFORMATIE

Wat klanten zeggen

Ik was in twee maanden uit een burn-out De mediawereld is soms net een bassin met haaien. Zelf ben ik beslist niet op mijn mondje gevallen en echt wel opgewassen tegen managers die willen snoeien waar het niet handig is.
Lees meer >>
EvB