Mijn methode als inspiratiecoach en detective van de ziel. . .
maakt dat ik je snel verder kan helpen en je niet hoeft te piekeren

Mijn methode als inspiratiecoach bij AltraVista Consultancy is erop gericht, tijdens het proces van verwerking, verandering of re-integratie snel tot de kern te komen. Wat er speelt wordt systematisch in kaart gebracht. Waar nodig worden er doelen gesteld met een efficiënte aanpak om weer verder te kunnen. Vaak betekent dit een nieuwe wending met meer persoonlijk of zakelijk rendement.

Detective van de ziel
Met een spirituele dimensie als toegevoegde waarde kan ik sneller schakelen en de vinger op de zere plek leggen, zonder veel vragen te hoeven stellen. Met mijn methode onderscheid ik me van de meeste coaches en andere hulpverleners. Men noemt mij dan ook weleens ‘detective van de ziel’. Een detective echter die specifiek in jouw opdracht handelt. Op deze pagina leg ik je uit hoe mijn methode werkt.

Verbinding
Om te beginnen is het belangrijk te weten dat jij als persoon weliswaar uniek bent, maar dat je gedachten, gevoelens en daden in de basis niet zo verschillen van die van anderen. Net als zij ben je op zoek naar aandacht, sympathie en liefde. Je zoekt verbinding met andere mensen in de ruimste zin van het woord. Het belangrijkste en tevens moeilijkste daarbij is communicatie. Dat gaat deels onbewust en er gebeurt van alles in je hoofd. Het spreekt vanzelf dat daar dingen bij zijn waarvan je liever niet wilt dat een ander ze ziet, hoort of voelt. Daarvoor heb je dan ook je privacy.

Elk obstakel kan een springplank zijn voor iets nieuws
Jij bepaalt of je verbinding met mij wilt maken. Je hebt altijd zelf de regie in handen als je mij in de gelegenheid stelt fasen uit je leven te bezien. Daarbij stuit ik op knelpunten (ook wel blokkades genoemd) en maak ze bespreekbaar om tot een oplossing te komen. Maar ik kom ook talenten op het spoor die je mogelijk nog niet hebt ontdekt of benut. Ik zie kansen om er je leven een andere of zelfs geheel nieuwe wending mee te geven. Het is belangrijk daarbij te bedenken dat elk obstakel een springplank kan zijn voor iets nieuws.

Een veilige verbinding
Je zou kunnen zeggen dat je mij tijdelijk toestemming geeft in te loggen op jouw systeem om verbinding te kunnen maken met je ziel. Na afloop loggen we samen uit. Ons gesprek verloopt dus in een veilige omgeving die we samen creëren. En… deze methode van AltraVista Consultancy is absoluut hacker proof.

Wil jij jouw Obstakels tot Springplank maken?

DOWNLOAD GRATIS E-BOEK

Zet nu je eerste stap in een gratis telefonisch kennismakingsgesprek