Privacy verklaring Altra Vista

AltraVista hecht veel waarde aan jouw privacy. Wij nemen de vertrouwelijke omgang met jouw persoonsgegevens zeer serieus conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).  Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met ons privacybeleid en cookiebeleid. Je gegevens zullen nimmer worden verkocht en/of verstrekt aan derden.

Bescherming Persoonsgegevens
Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Vanaf deze datum geldt in de hele Europese Unie (EU) dezelfde privacywetgeving. AltraVista neemt de vertrouwelijke omgang met persoonsgegevens zeer serieus. Jouw persoonlijke gegevens zullen niet aan derden worden verstrekt en/of verkocht. Persoonsgegevens worden alleen verwerkt voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt conform de AVG en de Telecommunicatiewet.

Over ons
AltraVista helpt mensen na een ingrijpende gebeurtenis als verlies of verandering om weer balans te vinden in Werk, Leven en Welzijn door middel van coaching en praktische assistentie. De doelgroep bestaat uit werknemers en werkzoekenden die een nieuwe richting willen inslaan (al dan niet als zelfstandig ondernemer), werkgevers en ZZP’ers. De website www.altravista.nl wordt beheerd door Berend Tiemersma.

Adres: Chopinlaan 30, 6865 EW Doorwerth
KvK: 09080399

Welke gegevens we verzamelen
Je zult worden verzocht je gegevens in te vullen als je je hebt ingeschreven voor een nieuwsbrief, een download hebt aangevraagd, je hebt aangemeld voor een gratis online workshop en/of training, een contactformulier hebt ingevuld, een aanvraag voor een product/dienst hebt gedaan of een verkooptransactie. We verwerken uitsluitend gegevens die je zelf aan ons verstrekt. Daarbij kan het gaan om:

  • Voor- en achternaam
  • Straat en huisnummer
  • Postcode en woonplaats
  • Telefoon
  • Emailadres
  • Website
  • IP-adres
  • Bedrijfsnaam
  • KvK
  • BTW-nummer

Doel gebruik van persoonsgegevens
De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de navolgende doeleinden:

  • We gebruiken je voornaam en e-mailadres voor het verzenden van commerciële nieuwsbrieven en retargeting voor advertenties op Facebook. We doen dit alleen met de gegevens die we hebben verkregen via het downloaden van gratis documenten en het aanvragen van gratis workshops/trainingen. Echter niet met gegevens die via ons contactformulier of offerteaanvraag zijn binnengekomen.
  • Als je je voornaam, e-mailadres en telefoonnummer invult op het contactformulier of bij een offerteaanvraag, worden deze gebruikt om je een antwoord of een offerte te kunnen sturen. Deze gegevens worden opgeslagen in MailChimp. Via dit systeem zal je eenmalig een e-mail ontvangen waarin je wordt gevraag om toestemming teneinde te voldoen aan de AVG. Heb je geen toestemming gegeven, dan zullen de gegevens telkens aan het einde van de maand worden verwijderd. Dit staat op het desbetreffende formulier aangegeven.

Jouw gegevens op AltraVista.nl
Heb je je ingeschreven voor onze nieuwsbrief of een download aangevraagd, heb je je aangemeld voor een gratis onlinetraining/workshop, een contactformulier ingevuld of een aankoop gedaan, maar je wilt in de toekomst geen e-mail meer van AltraVista ontvangen, dan is het op elk gewenst moment mogelijk je uit te schrijven. Gebruik daarvoor de link onderaan de e-mail of door contact met ons op te nemen. Jouw e-mailadres wordt dan direct uit ons bestand verwijderd en niet bewaard.

Je persoonsgegevens worden opgeslagen in ons e-mailsysteem dat loopt via de servers van MailChimp. De servers van MailChimp bevinden zich in de Verenigde Staten. Jouw gegevens kunnen dus worden doorgegeven, opgeslagen en verwerkt in de Verenigde staten. Het doorgeven van deze gegevens geschiedt conform het EU-VS Privacy Shield Framework. Lees hier meer informatie over het privacybeleid van MailChimp. Verder delen we gegevens met Facebook voor het maken van advertentiedoelgroepen, verkregen wanneer je een gratis download, workshop of training hebt aangevraagd.

Beveiliging van persoonsgegevens
Om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerking hebben we passende technische maatregelen genomen. Deze maatregelen impliceren versleuteling door middel van een SSL-certificaat en two factor authentication voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die we verwerken.

Cookies
Een cookie is een klein bestandje dat door onze website wordt meegestuurd en door jouw browser op het apparaat wordt geplaatst waarmee je onze website bezoekt. Een cookie wordt gebruikt om onze website zo goed mogelijk te laten functioneren en de inhoud van advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren. De informatie die in een cookie is opgeslagen kan naar onze website worden verzonden op het moment dat je deze opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies op de website van ConsuWijzer.

Cookies Facebook Advertenties
Cookies hebben als doel advertenties die voor jou van belang kunnen zijn weer te geven. Om advertenties beschikbaar te stellen gebruiken wij – met jouw toestemming – cookies van Facebook Custom Audience, Facebook Impressions, Facebook Connect en Facebook Pixel. Lees meer over cookies van Facebook.

Tracking Cookies
Met jouw toestemming gebruiken we additional tracking options van MailChimp. Daarmee wordt een cookie geplaatst die bijhoudt welke pagina’s je van onze website bekijkt. Daardoor kunnen we onze marketing, diensten en advertenties beter aanpassen aan jouw interesses. Lees meer over additional tracking options for campaigns van MailChimp.

Google Analytics
We weten graag hoeveel mensen maandelijks onze website bezoeken en hoe ze deze gebruiken om het gebruik van de website te optimaliseren. Het statistiekenpakket van Google Analytics dat wij daarvoor gebruiken plaatst cookies. De statistieken zijn belangrijk om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wat we natuurlijk niet willen is dat je ongewenst wordt gevolgd. Bij Google Analytics wordt de informatie zo goed mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt uitdrukkelijk niet gebruikt. We kunnen je dan ook niet persoonlijk herleiden. Lees meer over het beleid van Google Analytics.

Reactiemodule op blogpagina’s
Nog niet van toepassing.

Uitschakelen en verwijderen
Het is altijd mogelijk cookies uit te schakelen of verwijderen. Dit kan via je browserinstellingen. Gebruik desgewenst de helpfunctie van je browser om zien hoe je dit doet.

Dingen die je altijd kunt doen:

  • Cookie van derden automatisch uitschakelen in je browser. Chrome en Firefox bieden hebben hier goede opties voor.
  • Geef in je browserinstellingen aan dat je niet getraceerd wilt worden.
  • Cookies die je hebt geplaatst zijn altijd te verwijderen uit je browser. Desgewenst kun je ze eventueel ook blokkeren per domein.
  • Bezoek de website Your Online Choices voor meer uitleg over het uitschakelen van cookies. Heb je nog aanvullende vragen over cookies, neem dan gerust contact met ons op.

Social Media
Op onze website staan sharebuttons die het gemakkelijk maken om content met anderen te delen. We hebben sharebuttons geplaatst van een aantal hieronder genoemde Social Media Platforms. Klik erop om te lezen hoe zij omgaan met privacy.

  • Facebook
  • Twitter
  • Tumblr
  • Pinterest
  • Google+
  • LinkedIn
  • Instagram
  • Youtube

Links
Op onze website zul je regelmatig links aantreffen naar externe websites. Als je erop klikt ga ja naar een website buiten het domein van AltraVista.nl. Deze externe websites maken mogelijk gebruik van cookies. Gelet hierop verwijzen we naar de cookie- of privacyverklaring van de desbetreffende externe websites.

Bewaartermijn
Gegevens worden niet langer door ons bewaard dan noodzakelijk voor het doel. Schrijf jij je uit voor onze e-mails, dan zullen je persoonsgegevens uiterlijk aan het einde van de maand waarin je dat kenbaar hebt gemaakt worden verwijderd. Gegevens in ons systeem voor boekhouding en CRM (relatiebeheer) bewaren we minimaal 7 jaar. Dit heeft te maken met onze wettelijke verplichtingen op dit punt. Deze gegevens worden binnen een jaar na het verlopen van de bedoelde verplichting uit ons systeem verwijderd. De genoemde termijn wordt gehanteerd voor zover de genoemde wettelijke verplichting dit vereist.

Rechten
Je hebt te allen tijde het recht je toestemming voor het verwerken van jouw gegeven in te trekken. Als je ons dit kenbaar maakt, zullen we ze niet langer verwerken. Het intrekken van je toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van onze gegevensverklaring op basis van de toestemming die je hebt gegeven vóór de hier bedoelde intrekking. Je hebt recht om jouw persoonsgegevens in te zien en te herzien. Wil je weten welke persoonsgegevens we van jou verwerken, dan kun je ons schriftelijk verzoeken om inzage.

Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kun je ons schriftelijk verzoeken jouw gegeven te wijzigen of aan te vullen. Daarnaast heb je recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, op het beperken van de verwerking ervan of bezwaar te maken tegen de verwerking. Bovendien heb je recht op het overdragen van of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook dit kun je doen via een schriftelijk verzoek aan ons.

Verzoeken zoals hierboven bedoeld worden binnen vier weken in behandeling genomen. Met schriftelijk bedoelen we per brief of e-mail: info@altravista.nl.

Wijzigingen
Wij behouden ons te allen tijde het recht voor ons privacybeleid aan te passen. Aanpassingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.

Wil jij jouw Obstakels tot Springplank maken?

sf2a1870b2

Zet nu je eerste stap in een gratis telefonisch kennismakingsgesprek

AANMELDEN