Relatietherapie in of nabij Arnhem

Wanneer is relatietherapie in Arnhem iets voor jou en je partner? Als er constant ruzie is over kleine dingen, als je misschien wel hebt ontdekt dat je partner vreemd is gegaan of wanneer je zelfs helemaal niet meer met elkaar communiceert, kan relatietherapie in Arnhem uitkomst bieden. AltraVista biedt jou en je partner een luisterend oor en zal daarnaast de vinger op de zere plek leggen.

Wat kan ik met relatietherapie in Arnhem voor jullie betekenen?

In veel gevallen is het prettig om eerst één of meerdere individuele gesprekken te voeren, zodat een ieder zich volledig durft uit te spreken. Soms voelt men zich bezwaard om bepaalde moeilijkheden uit te spreken, waardoor onuitgesproken gevoeligheden aan de oppervlakte blijven. Dit kan een gevolg van angst zijn, omdat men bang is om gekwetst te worden of om juist de ander te kwetsen. Misschien zijn er wel invloeden van buitenaf die ervoor zorgen dat jullie relatie op bepaalde vlakken niet van een leien dakje loopt.

Van obstakel naar springplank

AltraVista biedt de nodige begeleiding tijdens de gesprekken tussen jou en je partner en zal in sommige gevallen het voortouw nemen. Soms is ingrijpen nodig om het gesprek een bepaalde kant op te sturen. Wanneer we erachter komen welke problemen ervoor zorgen dat jullie uiteengedreven zijn is het van belang dat we samen naar de toekomst kijken. Een obstakel kan een springplank worden, zodat jullie samen of alleen een nieuwe weg in slaan.

Loopbaancoach-BerendBenieuwd wat relatietherapie in Arnhem voor jullie kan betekenen?

Zou je eens kennis willen maken en ondervinden of relatietherapie in Arnhem iets voor jullie is? Het is erg belangrijk dat die ‘klik’ er is. Je kunt mij het beste telefonisch bereiken op 0653 610 795. Ik sta voor jullie klaar.

Laten we samen jouw droom waarmaken.

DOWNLOAD GRATIS BOEK

Het is altijd weer een verrassing hoe zich al tijdens de eerste sessie talent openbaart dat lang heeft gesluimerd, maar dan ineens de dageraad vormt van een ontwikkeling die een nieuwe levensfase inluidt. Het doet goed mensen te mogen begeleiden naar succes op hun nieuwe pad.

Ik kan ook jou helpen. Meld je aan voor een telefonische kennismaking. Deze eerste stap naar een gevoel van voldoening en vrijheid is gratis.

JA, IK WIL EEN GRATIS KENNISMAKING
Eindelijk leven!

Zet nu je eerste stap naar het ultieme gevoel van vrijheid.

MEER INFORMATIE

Wat klanten zeggen

Ik was in twee maanden uit een burn-out De mediawereld is soms net een bassin met haaien. Zelf ben ik beslist niet op mijn mondje gevallen en echt wel opgewassen tegen managers die willen snoeien waar het niet handig is.
Lees meer >>
EvB