Relatietherapie in of nabij Nijmegen

Ben je op zoek naar een praktijk voor relatietherapie in Nijmegen? Wanneer je merkt dat jullie herhaaldelijk ruzie hebben over kleine dingen kan relatietherapie uitkomst bieden. Ook als je juist helemaal niet meer met elkaar communiceert en de dingen ‘laat zoals ze zijn’, kan dit een onderliggende reden hebben. Misschien voelen jullie je niet langer veilig bij elkaar om wensen of zorgen uit te spreken. Relatietherapie in Nijmegen volg je wanneer je samen wilt werken aan je relatie. Bij AltraVista is de oplossing dichterbij dan je denkt.

Hoe gaat relatietherapie in Nijmegen bij AltraVista in zijn werk?

Ik werk op een specifieke wijze waarbij het eerst van belang is dat ik jou en je partner – apart van elkaar – spreek. Het is belangrijk dat je vrijuit kunt praten. Anders komen moeilijkheden mogelijk minder snel aan het oppervlak en worden bepaalde onaangenaamheden niet uitgesproken. Soms is de één bang om de ander te kwetsen of is hij/zij juist bang om gekwetst te worden. Nadat ik jou en je partner een-op-een heb gesproken is het belangrijk dat we met z’n drieën in gesprek gaan. Soms zal het voorkomen dat er meerdere een-op-een gesprekken nodig zijn.

Loopbaancoach-Berend

Relatie herstellen dankzij relatietherapie in Nijmegen

Relatietherapie in Nijmegen bij AltraVista geeft jou en je partner het inzicht dat jullie nodig hebben. Daarnaast zal het jullie de mogelijkheid bieden elkaar te ‘hervinden’ en jullie relatie nieuw leven in te blazen. Ook kan relatietherapie je tot inzicht brengen dat jullie mogelijk gelukkiger zullen zijn zonder elkaar. Bij AltraVista zal het uitgangspunt altijd het herstel van jullie relatie zijn, maar dat is niet altijd mogelijk. Uiteraard zullen we alles ‘eruit halen wat erin zit’ en sta ik voor jullie klaar. Wil je weten of mijn aanpak voor relatietherapie in Nijmegen bij jullie past? Neem gerust eens telefonisch contact met mij op via 0653 610 795.

Relatietherapie in Nijmegen vindt plaats in mijn praktijk te Doorwerth. Geef jullie wensen gerust bij mij aan.

Laten we samen jouw droom waarmaken.

DOWNLOAD GRATIS BOEK

Het is altijd weer een verrassing hoe zich al tijdens de eerste sessie talent openbaart dat lang heeft gesluimerd, maar dan ineens de dageraad vormt van een ontwikkeling die een nieuwe levensfase inluidt. Het doet goed mensen te mogen begeleiden naar succes op hun nieuwe pad.

Ik kan ook jou helpen. Meld je aan voor een telefonische kennismaking. Deze eerste stap naar een gevoel van voldoening en vrijheid is gratis.

JA, IK WIL EEN GRATIS KENNISMAKING
Eindelijk leven!

Zet nu je eerste stap naar het ultieme gevoel van vrijheid.

MEER INFORMATIE

Wat klanten zeggen

Ik was in twee maanden uit een burn-out De mediawereld is soms net een bassin met haaien. Zelf ben ik beslist niet op mijn mondje gevallen en echt wel opgewassen tegen managers die willen snoeien waar het niet handig is.
Lees meer >>
EvB