Spiritueel coach

Zou je wel eens willen weten wat ik als spiritueel coach voor jou kan betekenen? Mijn naam is Berend Tiemersma van AltraVista Consultancy. Met mijn methode van coaching zorg ik ervoor dat jouw pad wordt bijgelicht. Zo komen we samen tot een nieuw perspectief en gaan we op weg naar jouw bestemming. Ongeacht welke reden je hebt om op zoek te gaan naar een spiritueel coach, ik help je graag. Hierbij houd ik drie belangrijke pijlers in het oog: Werk, Leven en Welzijn.

Wanneer één van deze onderdelen ontregeld is, kan je helemaal uit balans zijn. Misschien weet je niet waar je heen wilt. Ik begeleid je graag en geef je de inzichten die je nodig hebt. Dit doe ik met mijn eigen methode, die ik ook wel een spirituele efficiëntie noem. Onder andere bij coaching is deze spirituele efficiëntie een toegevoegde waarde. Hierdoor weet ik snel de vinger op de zere plek te leggen, vaak zo snel dat men er even beduusd van is.

Hoe werk ik als spiritueel coach?

Als spiritueel coach hoef ik weinig vragen te stellen en kom ik snel tot de kern. Men noemt mij ook wel de ‘detective van de ziel’. Ik handel enkel in jouw opdracht en zal de spirituele verbinding alleen met je maken wanneer je dit echt wilt. Kom je bij mij in mijn praktijk, dan heb je te allen tijde zelf de touwtjes in handen. Vaak geven mensen mij toegang tot bepaalde fasen in hun leven. Dit geeft mij inzicht in obstakels en knelpunten. Ook kan het voorkomen dat ik zie of voel dat je bepaalde talenten (nog) niet volop benut. Misschien biedt dit je wel een kans waarmee je leven een geheel nieuwe wending krijgt. Elk obstakel kan een springplank zijn tot iets nieuws.

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen als spiritueel coach?

Je geeft mij als het ware ‘toegang’ tot jouw systeem. Hierom is het wel fijn te weten hoe ik ben als persoon en of ik bij je pas als spiritueel coach. Bel mij gerust op 0653 610 795.

Laten we samen jouw droom waarmaken.

DOWNLOAD GRATIS BOEK

Het is altijd weer een verrassing hoe zich al tijdens de eerste sessie talent openbaart dat lang heeft gesluimerd, maar dan ineens de dageraad vormt van een ontwikkeling die een nieuwe levensfase inluidt. Het doet goed mensen te mogen begeleiden naar succes op hun nieuwe pad.

Ik kan ook jou helpen. Meld je aan voor een telefonische kennismaking. Deze eerste stap naar een gevoel van voldoening en vrijheid is gratis.

JA, IK WIL EEN GRATIS KENNISMAKING
Eindelijk leven!

Zet nu je eerste stap naar het ultieme gevoel van vrijheid.

MEER INFORMATIE

Wat klanten zeggen

Ik was in twee maanden uit een burn-out De mediawereld is soms net een bassin met haaien. Zelf ben ik beslist niet op mijn mondje gevallen en echt wel opgewassen tegen managers die willen snoeien waar het niet handig is.
Lees meer >>
EvB